Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Πάτρα: Όλα έτοιμα για τον «3ο Φωτομαραθώνιο» - 8 θέματα, 8 ώρες, 8 φωτογραφίες
Το ραντεβού είναι για την Κυριακή στις 27 Απριλίου, στην Πλατεία Γεωργίου

Ξεκινάει σήμερα το φεστιβάλ φωτογραφίας «Μέρες Φωτογραφίας» από την Φωτογραφική Λέσχη ΗΔΥΦΩΣ και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. Το Φεστιβάλ θα κρατήσει έως τις 11 Μαΐου και ήδη την Κυριακή 27 Απριλίου ξεκινά ο φωτομαραθώνιος που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα δρώμενα της όλης εκδήλωσης.

Το ραντεβού είναι για την Πλατεία Γεωργίου στις 10 το πρωί και εκεί αφού δοθούν οχτώ θέματα από τους διοργανωτές στους συμμετέχοντες,  θα ξεκινήσει μία πολύ όμορφη φωτογραφική βόλτα, σε διάφορα μέρη της Πάτρας.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί και θα κρατήσει για τις επόμενες οχτώ ώρες. Οι συμμετέχοντες καλούνται να δώσουν στο τέλος 8 μόλις φωτογραφίες (μία από κάθε θέμα) στην επιτροπή με τις οποίες θα διαγωνιστούν.

Λίγες μέρες μετά την Κυριακή στις 11 Μαΐου, στις 20:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, η τελετή λήξης των εκδηλώσεων, όπου θα γίνει η βράβευση των νικητών του φωτομαραθωνίου.

Σε μία εκδήλωση όπου θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις από τους διοργανωτές. Είναι ο 3ος Φωτομαραθώνιος και φέτος η συμμετοχή αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ.  Σκοπός του μαραθώνιου είναι σε μια φωτογραφικά ενδιαφέρουσα πόλη όπως η Πάτρα να ενταχθεί η τέχνη της φωτογραφίας στην πολιτιστική της καθημερινότητα.

πηγή:patrasevents.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου