Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

4ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ στο ΑΠΘ Οι ωραιότερες μελωδίες των Μιούζικαλ..

Οι ωραιότερες μελωδίες των Μιούζικαλ θα ακουστούν στο 4ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ -μοναδικού παγκοσμίως για τη θεματική του- περιλαμβάνει χορωδίες από τη Βουλγαρία, Μολδαβία, Π.Γ.Δ.Μ, Τουρκία, Αίγυπτο και από τις πόλεις Τρίπολη, Πάτρα, Κηφισιά και Θεσσαλονίκη και φυσικά τη συμμετοχή της Χορωδίας «ΚΟΡΑΗΣ».

Οι Χορωδίες που θα συμμετέχουν καλούνται να ερμηνεύσουν γνωστές επιτυχίες του διεθνούς και ελληνικού Μιούζικαλ από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ έχει η μαέστρος Jasenka Ostojić από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Οι διήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πλαισιώνονται από δύο παράλληλες εκδηλώσεις, την Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Απριλίου, στις 11.30, στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς και από την Έκθεση έργων ζωγραφικής από τον Σύλλογο Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Β.Ελλάδος, με θέμα: «Μουσική-Χορός», στο Φουαγιέ της Αίθουσας Τελετών καθ’όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στην Ελευθερία, την Ειρήνη, τη Φιλία, τη Συνεργασία, τη Συναδέλφωση και την Αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων της «Θεσσαλονίκης: Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014» .

Ώρα έναρξης 20.00.
πηγή:gothess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου