Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Tριακόσια ταλαντούχα παιδιά από 10 χώρες θα λάβουν μέρος σε συναυλία στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης

Tριακόσια ταλαντούχα παιδιά από 10 χώρες θα λάβουν μέρος σε συναυλία στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης Το Σάββατο 26/4/2014, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Νεολαίας Paradise Holiday, της Μουσικής Ακαδημίας Eurovision
 
Tο Σάββατο 26 Απριλίου 2014, στις 20.00, η Music Academy Eurovision και η Θεσσαλονίκη που είναι η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 διοργανώνουν στο Λευκό Πύργο μία συναυλία των νικητών και των συμμετεχόντων από τους διαγωνισμούς Eurovision junior, Voice junior και New Wave junior.
Η συγκεκριμένη συναυλία εντάσσεται στο Β’ Διεθνές Φεστιβάλ - Διαγωνισμό Νεολαίας “Paradise Holiday”, το οποίο πραγματοποιείται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Resort της Χαλκιδικής, από το τμήμα Active Mice του ομίλου Mouzenidis και το Κέντρο μουσικής παραγωγής “Paradiz” της Ουκρανίας.
Στο Διαγωνισμό αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 300 ταλαντούχα παιδιά ηλικίας 5-18 ετών από τις χώρες, Ελλάδα, Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Νορβηγία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Γεωργία, Ρουμανία και Φινλανδία. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του πρακτορείου Mouzenidis Travel.
Οι χορηγοί επικοινωνίας του Φεστιβάλ είναι η TV100 και το 1ο Εθνικό κανάλι τηλεόρασης της Ουκρανίας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
πηγή:thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου