Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Θα βρεθούμε ξανά ..,Ζώγια Μεταλλικιώτη

«Τα γράμματα μέσα στο δέμα έπρεπε να έχουν άλλον παραλήπτη. Είναι μια αλήθεια που σας τη χρωστάω. Μόνο ένας άνθρωπος στον κόσμο ξέρει αυτό που θα μάθετε. Ο άντρας που μαζί βιώσαμε την ιστορία αυτή. Πρόκειται για μια αλήθεια που δεν την υποψιαστήκατε. Κι εγώ, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, από ντροπή ή από φόβο, μπορεί κι από εγωισμό, κράτησα για τον εαυτό μου ό,τι πιο όμορφο διέθετε εκείνη τη στιγμή η ψυχή μου».
Η φιλία και ο έρωτας, σε μια καλογραμμένη ιστορία ανθρώπινων σχέσεων, με πρωταγωνιστές πέντε φίλους, που ανταμώνουν ξανά, ύστερα από καιρό, σ ένα νησί των Κυκλάδων.
Οδηγημένοι εκεί από την απώλεια της Χάννας, του συνδετικού κρίκου της παρέας, μια απροσδόκητη δοκιμασία αναμνήσεων τους ωθεί να αποκαλύψουν ανομολόγητα μυστικά, που έκρυβαν για χρόνια ο ένας από τον άλλον..

Είναι το τρίτο βιβλίο της Ζώγιας Μεταλλικιώτη ,έκδοσης "Σύγχρονοι Ορίζοντες ".Η Ζώγια Μεταλλικιώτη είναι γνωστή στη Θεσσαλονίκη ως ιδιοκτήτρια των καφέ "Ζώγια ,βιβλίο τσάι και συμπάθεια .Είχαν προηγηθεί  δύο μυθιστορήματα "«Παράδρομοι της μνήμης»και ""Έρωτας στα δίσεκτα χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου