Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Μιχαέλα Κυργιαφίνη/Πρόσκληση μουσικής συνάντησης την Πέμπτη 27 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη για ένα ιδιαίτερο live στη μουσική σκηνή Σαράι (Λαμπράκη 23) την Πέμπτη 27 του μηνός

Η Μιχαέλα Κυργιαφίνη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής .Υπήρξε τυχερή στην μουσική της διαδρομή όταν, συνάντησε τον Διονύση Τσακνή ο οποίος της είπε απλά,  να γράφει και να υποστηρίζει τα τραγούδια της .Αυτό έκανε η 21 ετών Μιχαέλα .
Στον πρώτο της δίσκο που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013 ,με τίτλο " ετών 21", ερμηνεύουν  ο Τσακνής και ο Θηβαίος από ένα τραγούδι της .Η Μιχαέλα δεν ξεχνά αυτό που της είπε ο Χ.Θηβαίος " ο μόνος τρόπος για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο είναι να σκοτώσεις τα όνειρα του".
Η Μιχαέλα πιστεύει ότι τα πιο δυνατά σημεία στον άνθρωπο είναι, η ευγνωμοσύνη και η υπομονή .
Μετά από καιρό επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για ένα ιδιαίτερο live στη μουσική σκηνή Σαράι (Λαμπράκη 23) την Πέμπτη 27 του μηνός. Με δύο εξαιρετικές μουσικούς σε μια απογευματινή εμφάνιση στις 8.30 βραδινή , ώρα που διευκολύνει και εξυπηρετεί τον κόσμο που εργάζεται.


1 σχόλιο:

  1. Ομορφη παρουσία τριών μουσικών Βασιλική Αλεξίου πιάνο ,Νατάσα Αλεξίου βιολί και Μιχαέλα Κυργιαγίνη κιθάρα και τραγούδι .Πολύ καλό προσεγμένο πρόγραμμα, γεμάτο με μελωδίες διασκευασμένων γνωστών ελληνικών τραγουδιών επιπλέον ακούστηκαν και ορισμένα τραγούδια από τον προσωπικό δίσκο της Μιχαέλας.Δυστυχώς η βροχή απέτρεψε πολλούς φίλους του group από την σημερινή βραδιά .Καλή συνέχεια ,το πρόγραμμα σας στέκεται επάξια στις απαιτήσεις του κοινού για καλό ελληνικό τραγούδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή