Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Νίκη Ταγκάλου /ποιήτρια " παρουσίαση βιβλίου της "Η Νίκη Ταγκάλου γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά Σπούδασε φωτογραφία και . εργάστηκε   ως φωτογράφος. Σήμερα είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ιδιωτικής εταιρίας.Στο ενεργητικό της έχει τρεις ποιοτικές συλλογές " Μάχη ερώτων" (e-book),"ψυχές από μολύβι" διατίθεται δωρεάν (texni.org) και το πρώτο της βιβλίο σε έντυπη μορφή του οποίου η παρουσία γίνεται σήμερα " επανάσταση σιωπής"1 σχόλιο:

  1. Πως θα μπορούσες να προσπεράσεις ,τα συναισθήματα που αφήνονται να λειτουργήσουν στα ακούσματα σου, από τα ποιήματα της Νίκης Ταγκάλου;.Ερωτική ποιήτρια πλημμυρισμένη από συναισθήματα πάθους, απογοήτευσης και οργής, τα ποιήματα της δεν επιδέχονται την μετωπική προσέγγιση αλλά την πλάνη που αφήνεται να πέσει ξέπνοη και ατιμασμένη .Αφουγκράσου για να κρίνεις ,πλησίασε για να γνωρίσεις ,άγγιξε για να βρεις την πηγή του πάθους που ξεκινάει δυναμικά από την πρώτη στιγμή.Θα μπορούσα να ξεχωρίσω από τα ποιήματα της αυτά που μ'έκαναν να τα προσέξω αλλά θα αδικούσα την δημιουργό .
    Η παρουσίαση επίπεδη παρά την καλή προετοιμασία ,έχασε το χαρακτήρα της όπως γίνεται συνήθως στις παρουσιάσεις βιβλίων ,αλλά τον βρήκε σύντομα όταν η ποιήτρια επικοινώνησε με το ακροατήριο της προσεγγίζοντας τον καθένα ξεχωριστά με μία οικειότητα και αποδοχή από τους φίλους της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή