Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Περίπατος για τα παιδιά στις αγορές της Θεσσαλονίκης Από: ka-business.gr


Μία ακόμη δράση της ομάδας Thessaloniki Walking Tours θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 31 Μαΐου. Ένας περίπατος με παιδιά στις αγορές της Θεσσαλονίκης. 
Χώρος συνάντησης των κατοίκων της πόλης, γεμάτες χρώμα και ζωντάνια οι αγορές της Θεσσαλονίκης αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία όχι μόνο για τους μεγάλους αλλά και για τους μικρούς. Με οδηγό τον Κωστή Ζαφειράκη τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τις ανακαλύψουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο: μέσα από το παιχνίδι και την δράση. Ο περίπατος ξεκινά στις  10.30 το πρωί από τnν πλατεία Άθωνος και περνά από   Άθωνος, Καπάνι και Βλάλη. Τα παιδιά θα γνωρίσουν τους ανθρώπους των αγορών, θα γευτούν παραδοσιακά προϊόντα και θα παίξουν τους μπακαλόγατους, τους καταστηματάρχες και τους ελαιοπαραγωγούς. Θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται.
Δηλώσεις συμμετοχής στο: info@thessalonikiwalkingtours.com
Αφετηρία:  Πλατεία Άθωνος
Ώρα: 10.30 πμ.
Συμμετοχή: 10 ευρώ για κάθε παιδί (οι συνοδοί δωρεάν)
Διάρκεια: περίπου 2 ώρες
Συμβουλή: Να φορούν καπέλο και να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό.

Η ομάδα Thessaloniki Walking Tours προτείνει θεματικές διαδρομές στη Θεσσαλονίκη επιχειρώντας να συνδέσει το παρελθόν με το σύγχρονο πρόσωπό της πόλης. Η ομάδα δίνει έμφαση στις ανθρώπινες ιστορίες, στο μικρό, αυτό που γλίστρησε από τη μεγάλη Ιστορία, το οποίο όμως συνδέεται με τα μεγάλα γεγονότα που καθόρισαν τον σύνθετο χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης και της περιπέτειας της μέσα στον χρόνο. Οι καλά σχεδιασμένες διαδρομές δίνουν την ευκαιρία να ευχαριστηθούμε την πόλη  με τρόπο διασκεδαστικό και παράλληλα τεκμηριωμένο.
Από: ka-business.gr

1 σχόλιο: