Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

BOB DYLAN στη Θεσσαλονίκη .Την Κυριακή 22 Ιουνίου

BOB DYLAN στη Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση για εισιτήρια καθήμενων
Με 35 επίσημους δίσκους στο ενεργητικό του ο Dylan επηρέασε αμέτρητους καλλιτέχνες και συνεχίζει να γράφει μουσική που θα τραγουδιέται για πολλά χρόνια ακόμα, και τολμάμε να πούμε που θα τραγουδιέται for ever and ever.

Άλλοτε folk, άλλοτε rock, κάποτε blues μα πάντοτε εμπνευσμένος καυτηριάζει την πραγματικότητα μέσα από τους στίχους του και τις μουσικές ιστορίες που μοιράζεται μαζί μας όταν παρακαλεί τον Tambourine Man να παίξει ένα τραγούδι και για εκείνον, όταν ζητά μια κούπα καφέ για το δρόμο στο One More Cup of Coffee for the road και όταν γυρνά  τον κόσμο όλο σαν μια κινούμενη πέτρα στο Like a rolling stone.

Την Κυριακή 22 Ιουνίου ο Bob Dylan θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης, παίζοντας στο Λιμάνι (Προβλήτα 2) και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 23 Ιουνίου, ο Dylan θα εμφανιστεί στο TerraVibe Park!

Στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, στην Προβλήτα 2, που θα γίνει η συναυλία του Bob Dylan, θα υπάρξουν 1.000 θέσεις καθήμενων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλες οι ηλικίες των fans του καλλιτέχνη. Η τιμή εισιτηρίου για τις συγκεκριμένες θέσεις έχει καθοριστεί στα 45 ευρώ. Όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο και επιθυμούν να το ανταλλάξουν με ένα αντίστοιχο καθήμενων μπορούν να το επιστρέψουν στα σημεία προπώλησης, πληρώνοντας τη χρηματική διαφορά.

Κυριακή 22 Ιουνίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης (Προβλήτα 2) και Δευτέρα 23 Ιουνίου στο TerraVibe Park ο Bob Dylan σε 2 μοναδικές συναυλίες στη χώρα μας.

Τιμές εισιτηρίων

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 33 € (έχει μείνει μικρός αριθμός εισιτηρίων)
Μετά την εξάντληση τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 36 €
πηγή:didimusic.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου