Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Ο Δήμος Πολυγύρου δεν μπορεί ;η αδιαφορεί;

Κατ' επανάληψη έχει θιγεί στον Δήμο Πολυγύρου  η αναγκαιότητα πλυσίματος των κάδων ,την περίοδο τουλάχιστον του καλοκαιριού .


"Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" λέει η λαϊκή παροιμία.Η δε άλλη παροιμία λέει " ο ρόλος πέφτει στον γενναίο" . Είναι συχνό το φαινόμενο να πλένουν τον κάδο μπροστά στο σπίτι τους, πολίτες που δεν αντέχουν πλέον την δυσοσμία .
Ένας από αυτούς, είμαι ο υποφαινόμενος .Κάθε καλοκαίρι ,είτε μόνος είτε με την βοήθεια γειτόνων πλένουμε τον κάδο .Έχω απευθυνθεί στον Δήμο αρκετές φορές ,αλλά δυστυχώς όχι μόνο δεν υπήρχε ανταπόκριση ,αλλά ούτε έλαβα κάποια απάντηση .
Είναι αλήθεια ότι νοιώθω γραφικός μετά από τόσες οχλήσεις .Για αυτό πάμε σε άλλη παροιμία "κάντο μόνος σου και μη ρωτάς "
Αυτό κάνω, τα πλένω μόνος μου ,κακώς ρωτάω .Ειδικά αυτοκίνητα πλύσεως κάδων, δεν γνωρίζω αν έχει ο Δήμος .Σαφώς όταν πλένεις στον δρόμο τον κάδο δεν είσαι μόνο γραφικός αλλά επιβαρύνεις το περιβάλλον με τις χλωρίνες και τα βρώμικα νερά .Αποχετεύσεις δεν υπάρχουν ,είναι επόμενο να δημιουργείται επίσης πρόβλημα .Γι αυτό τον λόγο επιμένω έστω και γραφικός να αιτούμαι την καθαριότητα των κάδων από τον Δήμο, με τα ειδικά αυτοκίνητα πλύσης .

Ξέρετε ,δεν είναι εθελοντισμός ,αλλά εξαναγκασμός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου