Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗΣ , ζωγραφική & upcycling techniques


Ο Δημήτρης Βαμβουνάκης συστήνει την δουλειά του ( &ζωγραφική & upcycling techniques) στο Myrtillo café .

Για την ζωγραφική του θα αποφύγουμε τα προσωπικά μας σχόλια, κατά την γνώμη μας δεν χρειάζεται περιγραφή, η επίσκεψη στο χώρο που εκτίθεται θα μας βοηθήσει να την ανακαλύψουμε και να επικοινωνήσουμε με το έργο του.
Για upcycling techniques, είναι "Μεταλλικές συνθέσεις από βιομηχανικά σκουπίδια, που έχει συλλέξει ο Δημήτρης  από διαλυτήρια πλοίων. Ο Δημήτρης έχει μια ξεχωριστή εμπειρία από scrap πλοίων (σαβούρα), που κέρδισε από τον πατέρα του Σταύρο, ο οποίος διατηρούσε διαλυτήριο πλοίων. 

Τον Δημήτρη χωρίς καμία επιφύλαξη θα τον χαρακτήριζες  άτομο πολυτάλαντο, γεμάτο ανησυχίες με πηγή ζωής την αναζήτηση. Έχει γεμίσει την ζωή του με πολλά ενδιαφέροντα εκτός από την ζωγραφική . 
Οικολόγος, φυσιολάτρης και πολυτεχνίτης, υπήρξε πρόεδρος για 12 χρόνια του Συνεταιρισμού Παραγωγών - Καταναλωτών Οικολογικών Προϊόντων «ΓΑΙΑ» με έδρα τα Χανιά. Σήμερα είναι αντιπρόεδρος  αλλά και στο Δίκτυο αγροτουρισμού Κρήτης.
Παράλληλα διατηρεί μαζί με την γυναίκα του Κατερίνα την αγροτουριστική μονάδα Malaxiana Cafe Guest Houses στην Μάλαξα Χανίων. 

Το όνομα του συνδέεται επίσης με την γνωστή συγγραφέα και λογοτέχνη Μάρω Βαμβουνάκη.

Μη ξεχαστούμε, τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 14 Μαρτίου ώρα 19.30 στο Myrtillo café  .Την παρέα συμπληρώνει με ρυθμούς blues o Mickey Pantelous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου