Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

"απλές σκέψεις" της Κωνσταντίνας Λουκέρη Λιβιεράτου

Τις πόρτες άνοιγες στο φως
να μπει ο ήλιος κι ο Θεός
να μας φυλάει
Α ρε μαμά........

Μία συγκινητική ιστορία έχει να κάνει με μία νεαρή μητέρα. Τα σωστικά συνεργεία ..... σε μία προσπάθεια να ανασύρουν όσους περισσότερους επιζώντες μπορούσαν..... ανακάλυψαν το σώμα της άτυχης γυναίκας..... το οποίο βρισκόταν θαμμμένο στα συντρίμμια του σπιτιού της. Η στάση του σώματoς...... ήταν κουλουριασμένη...... έδωσε μία μικρή ελπίδα στους διασώστες ότι η γυναίκα μπορεί να είναι ζωντανή........ κάτι που δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκε μιας και το σώμα της ήταν παγωμένο και δύσκαμπτο.
Απογοητευμένοι οι διασώστες συνέχισαν την πορεία τους..... ωστόσο μία εσωτερική δύναμη έσπρωξε τον αρχηγό του συνεργείου να επιστρέψει και να εξετάσει και πάλι το νεκρό σώμα της γυναίκας. Ψάχνοντας λοιπόν ανάμεσα στα χέρια της.......ανακάλυψε ως διά μαγείας ότι υπήρχε ένα μωρό τυλιγμένο σε μία κουβέρτα.....το οποίο κοιμόταν γαλήνια...... χωρίς φυσικά να γνωρίζει τι είχε συμβεί. Ο μικρούλης σώθηκε χάρη στην θυσία της μητέρας του..... ενώ αμέσως τα σωστικά συνεργεία τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν υγιέστατος. Ανάμεσα στην κουβερτούλα του....... βρέθηκε ένα κινητό το οποίο έγραφε το εξής μήνυμα από την μητέρα του: «Αν καταφέρεις να επιζήσεις να θυμάσαι μόνο ότι σ' αγαπώ».
Κάποιοι το χαρακτήρισαν θαύμα κάποιοι απλά συγκινητική θυσία μίας μάνας. Πάντως το σίγουρο είναι....ότι η αγάπη της μητέρας για το παιδί της...... μπορεί να κάνει ακόμα και θαύματα...

Τιμή σ' αύτή την Μάνα και σ' 'ολες τις Μάνες του κόσμου που '' θυσιάστηκαν'' η '' ''θυσιάζονται'' για τα παιδιά τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου