Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Μιχαέλα Κυργιαφίνη, τραγουδοποιός, στο φεστιβάλ Πολυγύρου 2015

Η Μιχαέλα, πριν από δύο χρόνια περίπου κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο, με μουσική και στίχους δικούς της. Ήταν τότε 21 ετών, ανάλογος και ο τίτλος του δίσκου της. Κυκλοφόρησε με την συμμετοχή του Δ.Τσακνή και του  Χ.Θηβαίου.

Στις 7 Αυγούστου, ο Δήμος Πολυγύρου την προσκάλεσε για να παρουσιάσει την δουλειά της, σε μια συναυλία στην παραλία της Γερακινής .Η βραδιά ήταν υπέροχη, το ίδιο και η Μιχαέλα με τους εξαίρετους μουσικούς της. Προς το τέλος της συναυλίας, όταν η βροχή επιχείρησε να δώσει την δική της νότα , αυτοί δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να παίζουν και να καταθέτουν την ψυχή τους στην εξέδρα, ενώ οι ηχολήπτες μάζευαν τα ηχεία.

 Εκεί ακούσαμε και την δεύτερη δισκογραφική της δουλειά  που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, με τίτλο Άνθρωποι και άνθρωποι.  Με € 10 μπορέσαμε να το προμηθευτούμε,  ενώ το εξώφυλλο του κοσμείται από το υπέροχο εικαστικό του πατέρα της Δημήτρη. 

Ήταν συγκινητική η παρουσία του κόσμου και το ίδιο καθολική η συμμετοχή του στα τραγούδια που ήξεραν.Η Μιχαέλα υπήρξε για άλλη μια φορά απολαυστική,αν και ομολογουμένως αδίκησε την φωνή της ο ήχος (έχανε το ίδιο στα χαμηλά και στα ψιλά).

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον καινούργιο της δίσκο. Οι ευχές καμιά φορά δεν φθάνουν για να ξεπεράσουν το μεγαλείο της δημιουργίας και την επιθυμία του νέου να σπάσει τα σύνορα του.

Τάσος Ορφανίδης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου