Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Ανεκτίμητα δώρα για την παράσταση "Μηχανορραφήματα" στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας

  Οι ζωγραφιές και οι κατασκευές  μαθητών και σχολείων, εμπνευσμένες από την παράσταση τα ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΗΜΑΤΑ, είναι τα πρώτα ανεκτίμητα δώρα που πήραν οι συντελεστές της.

  Μέχρι την τελευταία παράσταση, τα δώρα των παιδιών θα παρουσιάζονται απ' την σελίδα μας. Φαντάζομαι ότι οι συντελεστές της παράστασης θα έχουν κάποια κρυμμένη έκπληξη, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς τους φίλους.Πάντα στο τέλος η αγάπη νικά!


  Πολλά δώρα, πολλές εικόνες,πολλά συναισθήματα, γεμάτες μέρες συγκίνησης , μεγάλη αγκαλιά Αγάπης. 

  Παιδικές φωνούλες και αγκαλιές γεμάτες αγάπη με συναισθήματα φιλίας το ένα προς το άλλο, δείχνουν με τα δωράκια τους ότι το βασικό θέμα του έργου τα άγγιξε κι έδωσε νόημα δημιουργίας.

  Η Αντωνιαδειος Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών του Δήμου Βέροιας έχει γεμίσει αυτές τις μέρες με την ζεστή παρουσία των παιδιών. Πληροφορούμαι ότι  έχουν αγκαλιάσει την παράσταση πολλά σχολεία. Τα παιδιά πλούσια σε αισθήματα και εικόνες θα έχουν να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές τους με τους οικείους τους. 

 Είναι η αγάπη, σας λέω!!!

Οι γιορτές πέρασαν αλλά οι μικροί μας φίλοι έχουν καταγράψει τις εντυπώσεις τους απο την παράσταση, που συνεχίζεται τον καινούργιο χρόνο και τα δώρα τους συγκεντρώνονται. Τα δώρα τους δώρα αγάπης και συμφιλίωσης με τα μηνύματα που στέλνουν τα "μηχανορραφήματα".Στο τέλος κάθε παράστασης,  στέλνουν το χαμόγελο τους με το τραγούδι 

Είναι η αγάπη !!!!
1 σχόλιο: