Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Μια βραδιά στο French Keys με ερμηνείες απο καλό ελληνικό θέατρο & κινηματογράφο, γράφει ο Τάσος Ορφανίδης (video)


Φίλος της οικογένειας Ρασσιά επί πολλά χρόνια, παρακολούθησα από κοντά το στήσιμο ενός μουσικού χώρου που  φιλοξενεί εναλλακτικά σχήματα απο ελληνική μέχρι jazz μουσική.

Ο Σπύρος Ρασσιάς καταξιωμένος μουσικός με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ,έχει την μουσική επιμέλεια στα περισσότερα σχήματα που φιλοξενεί στο  French Keys καθημερινά.

 Ήμουν τυχερός με την παρέα μου ν’ απολαύσω το μουσικοθεατρικό  πρόγραμμα «σαν παράσταση» με το τριμελές σχήμα του, που το θεατρικό τους ταλέντο αποκαλύπτεται πάνω στην σκηνή, σε ερμηνείες παλιού καλού ελληνικού θέατρου και κινηματογράφου.

Νομίζω ότι το F.K είναι απο τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης. Η ατμόσφαιρα του πολύ καθαρή. Το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον καπνό σε άλλους χώρους κλειστούς, δεν υπήρχε στο F. K. Η υποκριτική δεινότητα των ερμηνευτών Μέλα ,Μόνικα και Πάνου με εντυπωσίασαν. Η ορχήστρα με τον Σπύρο στο πιάνο ήταν τέλεια ενώ συμμετείχαν και στους διαλόγους. Το χειροκρότημα έδενε το αποτέλεσμα, θαμώνες και καλιτέχνες όλοι στο ίδιο πλάνο.

Φωτεινή παρουσία σε όλο το σκηνικό του F.K η Ολίνα Ρασσιά, που ξεχωρίζει διακριτικά. Τα μουσικά δρώμενα της πόλης έχουν αποκτήσει σταθερά ένα μουσικό χώρο με ζωντανή εναλλακτική μουσική που εκπλήσει.

Τάσος Ορφανίδης 


1 σχόλιο:

  1. Ηταν πραγματικά υπεροχα, ταξιδιάρικα, διασκεδασικά! Μπράβο σε οικοδεσπότες και καλλιτέχνες για τον όμορφο χώρο και το πλούσιο πρόγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή