Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Ιστορίες Αγάπης από την ομάδα αφηγηματικής δράσης-μεταμορφώσεις, με την Μαρίνα Χ΄'Κυριάκου.

Όταν ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση της φίλης Μαρίνας Χ’ Κυριάκου, δεν φανταζόμουνα ότι θα βρισκόμουν σ’ ένα περιβάλλον τόσο φιλικό και οικείο. Η πρόσκληση μεταξύ των άλλων έγραφε «ελάτε να σας κεράσουμε ιστορίες για την Αγάπη και να μας κεράσετε κι εσείς με όσες σας έρθουνε στο στόμα».
  
Η βραδιά ήταν πλημμυρισμένη από Αγάπη με  Ιστορίες της Καρδιάς  σε μια Παράσταση Παρέας της Ομάδας Αφηγηματικής Δράσης – Μεταμορφώσεις .
  
Μια Μαρίνα αποκαλυπτική στο μεγαλείο της, άπλωνε το πέπλο της και αγκάλιαζε το κοινό της, σαν όπως παλιά,  όταν μας έλεγαν οι παππούδες εκείνα τα όμορφα παραμύθια και τους ακούγαμε  με απόλυτη ησυχία και ανοιχτό το στόμα.

Μήπως και η ομάδα της, που πήραν μία μία τον λόγο πήγαν παραπίσω; ¨Όχι βέβαια , ήταν μάλιστα χαρισματικές, με χιούμορ γέμισαν την ατμόσφαιρα με γέλια , εισέπραξαν Αγάπη που μοίρασαν προηγούμενα οι ίδιες με την αφηγηματική τους δεξιότητα.
  
Σ’ ένα όμορφο, φιλόξενο περιβάλλον,στην πάνω πόλη στο καφέ Αίθριο στο  Γεντί Κουλέ, βολευτήκαμε καλύτερα στο κάθισμα μας μέσα  από την αφηγηματική περιπέτεια της ομάδας και όταν η ώρα της αποχώρησης σήμανε, αφήσαμε αντί για το καπέλο το χαμόγελο μας, να μας προυπαντήσει για την επόμενη φορά.

Τάσος Ορφανίδης


φωτογραφίες Τάσος Ορφανίδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου