Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο μπουζούκι του με τη Λαϊκή ΣυνΩδεία

φωτογραφίες & video Τάσος Ορφανίδης


Το ραντεβού ήταν στο ρολόι, στις 9 ακριβώς. Δεν παίζεις με τα ρολόγια, ιδιαίτερα όταν η ταβέρνα φέρει το όνομα  ρολόι. Δεν ήταν δύσκολο να την βρούμε λίγο πιο πάνω αριστερά, μας είπανε. Η ταβέρνα στη Νεάπολη και ο Φώτης Ιωαννίδης στο μπουζούκι με την Λαϊκή ΣυνΩδεία ημέρα Τρίτη,σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό . Τους απολαύσαμε!

"H Παρέα του Τσιτσάνη"( Στης πάνω πόλης τα καλντερίμια, με την παρέα του Τσιτσάνη)
και "η Λαϊκή ΣυνΩδεία " ,  θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους σε μία άλλη ξεχωριστή βραδιά το τριήμερο  "Διεθνές φεστιβάλ μνημείων ",που θα γίνει στις 9/10/11 του ερχόμενου  Ιούνη στο Γεντί Κουλέ"  . 

Οι δρόμοι των μνημείων για φέτος θα είναι ένα τριήμερο πολιτιστικό γεγονός, με τη συμμετοχή του ΚΘΒΕ στο δρόμο του θεάτρου την πρώτη μέρα και την συμπόρευση των παραπάνω σχημάτων την επόμενη μέρα στο δρόμο μουσικής.Η τρίτη μέρα είναι πραγματικός αγώνας δρόμου 6 χιλμ. που θα συνδέσει 8 μνημεία της πάνω πόλης Θεσσαλονίκης,με παράλληλες δράσεις.

Ευχόμαστε όλα αυτά να ευοδωθούν και να έρθει η στιγμή που θα απολαύσουμε τα δρώμενα αυτά με την παρουσία όλων μας , με μοναδικό σκοπό το άνοιγμα των μνημείων στον πολίτη.

Τάσος Ορφανίδης


βλέπε παρακάτω  σχετικά για την "παρέα του Τσιτσάνη "

4 σχόλια:

 1. Μπράβο Τάσο μου που τους βρήκες !! Χάρηκα πολύ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. η χαρά ήταν δική μας για την θετική και άμεση ανταπόκριση τους, ευχαριστώ Πελαγία που βρίσκεσαι πάντα κοντά μας !

   Διαγραφή
 2. Τάσο, μπράβο για τον αγώνα που κάνεις για την ανάδειξη των μνημείων και όχι μόνο...!!!εύχομαι καλή επιτυχία και''η παρέα του Τσιτσάνη'' με τη Λαϊκή ΣυνΩδεία να βάλουν το χεράκι τους για την πραγματοποίηση αυτού του φεστιβάλ...!!!χαίρομαι που απόλαυσες τους φίλους μουσικούς!!!πολύ ωραία η παρουσίαση και οι φωτο στον όμορφο χώρο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ευχαριστώ Πασχαλία και για την δική σου προσφορά συμμετοχής σε αυτό τον αγώνα, ήταν πράγματι απολαυστικοί η Λαική ΣυνΩδεία ,ο Φώτης πολύ καλός οικοδεσπότης , ευχαριστώ !!

   Διαγραφή